Despre

Cine suntem noi

De ce TechPeer?

TechPeer este o companie elvețiană, cu sediul în Geneva, Elveția. Ne-am lansat TechPeer să ajutăm companiile să aleagă cele mai bune instrumente CMS, CRM, ERP pentru a le eficientiza activitatea. De obicei, încercăm să înțelegem ce încearcă să realizeze afacerea dumneavoastră și vă ajutăm să selectați cel mai bun CRM, ERP, CMS disponibil pe piață, la cel mai bun preț și cu cea mai bună integrare optimă.

Parteneri și clienți de încredere

De ce să ne alegeți pe noi

Principiile noastre

A permite afacerii dumneavoastră să prospere pentru că folosiți tehnologiile potrivite este prioritatea noastră principală, iată cele patru principii pe care le respectăm

Oferiți mai mult

Întotdeauna ne străduim să livrăm mai mult. Pentru că timpul este întotdeauna esențial.

Acționăm în interesul dumneavoastră

Acționăm întotdeauna în interesul afacerii dumneavoastră, indiferent de interesul nostru.

Angajamentul nostru

Promitem mai puțin decât promitem, livrăm mai mult decât oferim. Reputația noastră este cea care ne garantează supraviețuirea și succesul.

Doar dacă vă putem ajuta

Vom accepta proiectul dumneavoastră doar dacă considerați că vă putem ajuta cu adevărat pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

Folosiți CRM, ERP, CMS potrivit pentru afacerea dumneavoastră?

Având cea mai optimă configurație de instrumente pentru afacerea dvs. vă va ajuta să automatizați și să câștigați în productivitate. Luați legătura cu noi.