- crm

Ce Salesforce servicii sunt incluse cu TechPeer?

Suntem specializați în Salesforce instalare, personalizări și optimizări. În timpul pandemiei, am văzut cu toții importanța pentru întreprinderi de a avea o capacitate de a vă scala relația cu clienții. Centralizând datele acolo unde este necesar și permițând vânzărilor și asistenței pentru clienți să aibă toate informațiile de care au nevoie pentru a ajuta clienții sau potențialii clienți. Compania noastră vă poate ajuta cu Salesforce implementarea. Experții noștri pot fi mobilizați rapid. Vom analiza infrastructura existentă a relațiilor cu clienții și vom căuta oportunități de îmbunătățire a retenției clienților, a vânzărilor și a asistenței pentru clienți.

Istoric consolidat

Un CRM puternic, precum Salesforce, ar trebui să vă ajute să consolidați tot istoricul interacțiunilor cu clienții, toate într-un singur loc. Acest lucru vă va ajuta să creșteți gradul de retenție a clienților, precum și experiența clienților cu marca dvs.

Istoric consolidat
staffing2_title

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la TechPeer, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar, în același timp, își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

Aveți nevoie de ajutor cu Salesforce configurareadvs.?

Având cea mai optimă configurație de instrumente pentru afacerea dvs. vă va ajuta să automatizați și să câștigați în productivitate. Luați legătura cu noi.